Μπους και Κογκρέσο στη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας για την 11η Σεπτεμβρίου
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με στελέχη του Κογκρέσου για τη δημιουργία ανεξάρτητης δικομματικής επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει τις επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.
37
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με στελέχη του Κογκρέσου για τη δημιουργία ανεξάρτητης δικομματικής επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει τις επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.
«Καταλήξαμε σε συμφωνία για τα εναπομείναντα θέματα και πιστεύουμε ότι βρισκομάστε πολύ κοντά στη δημιουργία μια ισχυρής δικομματικής επιτροπής που θα εξετάσει σειρά πολλών θεμάτων», δήλωσε νωρίς την Παρασκευή ώρα Ελλάδος ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σκοτ ΜακΚλέλαν στο Reuters.
Ο επικεφαλής της 10μελούς επιτροπής θα διορίζεται από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους, ο οποίος αρχικά είχε εκφράσει επιφυλάξεις για τη σύσταση της εν λόγω επιτροπής, αλλά υπαναχώρησε τελικά κατόπιν των πιέσεων που άσκησαν οι οικογένειες των θυμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λονδίνο: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζήτηση από τη Μέση Ανατολή
- LIVE: Μίλαν – Γιουβέντους
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442