
Μείωση 65,8% σημείωσαν τα κέρδη της Αλουμίνιο Ελλάδος στο εννεάμηνο
Σημαντική πτώση της τάξεως του 65,8% σημείωσαν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου τα οικονομικά μεγέθη της Αλουμίνιον της Ελλάδος, καθώς το δολάριο συνέχισε να υποχωρεί, όπως άλλωστε και οι διεθνείς τιμές του αλουμινίου.
27
Σημαντική πτώση σημείωσαν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου τα οικονομικά μεγέθη της Αλουμίνιον της Ελλάδος, καθώς το δολάριο συνέχισε να υποχωρεί, όπως άλλωστε και οι διεθνείς τιμές του αλουμινίου.
Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης υποχώρησε κατά 9% σε 279,16 εκατ. ευρώ, έναντι 307,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιxο περυσινό διάστημα.
Ανάλογη τροχιά διέγραψαν και τα κέρδη προ φόρων της επιχείρησης, τα οποία κατά το συγκεκριμένο διάστημα σημείωσαν κάμψη 65,8% σε 27,3 εκατ. ευρώ, έναντι 79,7 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2001.
Μειωμένα κατά 42,3% εμφανίστηκαν και τα μικτά ενοποιημένα αποτελέσματα της επιχείρησης, τα οποία διαμορφώθηκαν στα 56,6 εκατ. ευρώ, από 98,13 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του προηγούμενου έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Λίβανος – Ισραήλ: Νέες συνομιλίες θα φιλοξενήσουν οι ΗΠΑ την Πέμπτη
- Βραζιλία: Σχεδόν 200 τουρίστες επισκέφθηκαν φαβέλα για το ηλιοβασίλεμα και έπεσαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς