
Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης Κοσταντίν Πασκάλεφ
Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κοσταντίν Πασκάλεφ, υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του.
38
Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κοσταντίν Πασκάλεφ, υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου, ο Πασκάλεφ «απέστειλε στον πρωθυπουργό Συμεών Σαξκομπουργκόφσκι την επιστολή της παραίτησής του».
Ο ίδιος ο Πασκάλεφ δεν έδωσε καμία αιτιολογία για την κίνησή του αυτή, ωστόσο από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ανακοινώθηκε ότι περισσότερα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν έπειτα από συνάντηση του Πασκάλεφ με τον Σαξκομπουργκόφσκι, όταν ο δεύτερος επιστρέψει από το ταξίδι του στην Ελλάδα. Η μεταξύ τους συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο.
Ο σοσιαλιστής, πρώην δήμαρχος της πόλης Μπλαγκόεφγκραντ της δυτικής Βουλγαρίας, συμμετείχε ως εμπειρογνώμονας στην κεντροδεξιά κυβέρνηση που σχημάτισε ο πρώην βασιλιάς Συμεών τον Ιούλιο του 2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός
- Rolling Stones: Όταν ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε το θάνατο δύο φορές – Η ηρωίνη, η γροθιά και η φύλακας-άγγελος Φέι Ντάναγουεϊ


