Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΕΔΑΔ ο Αλ Φαγέντ για παρατυπίες στην έρευνα για το θάνατο Νταϊάνα και Ντόντι

Στο ΕΔΑΔ ο Αλ Φαγέντ για παρατυπίες στην έρευνα για το θάνατο Νταϊάνα και Ντόντι

Για παρατυπίες στην έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον γιο του, Ντόντι, προσφεύγει στο Ευρωπαίκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, όπως δήλωσε την Τρίτη ο δικηγόρος του.

71

Για παρατυπίες που πιστεύει ότι έγιναν στην έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον γιο του, Ντόντι, προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, όπως δήλωσε την Τρίτη ο δικηγόρος του, Μπερνάρ Νταρτεβέλ.

Όπως τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Νταρτεβέλ, ο Αλ Φαγέντ έκρινε ότι η διερεύνηση της αλήθειας σε αυτή την υπόθεση δεν ήταν «ούτε πλήρης, ούτε ευσυνείδητη».

«Θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε το περιεχόμενο της έρευνας αυτής σε μια παντελή έλλειψη διαφάνειας και όλο αυτό τερματίστηκε με τη δημιουργία περισσότερων αμφιβολιών» υπογράμμισε.

Ο αιγυπτιακής καταγωγής πολυεκατομμυριούχος επιθυμεί καταδίκη της Γαλλίας από το ΕΔΑΔ και την καταβολή του συμβολικού ποσού του ενός ευρώ για παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία προστατεύει για κάθε πλευρά σε μια υπόθεση «το δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη και το δικαίωμα στην αναγνώριση των δραστών ενός εγκλήματος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024