Νέο γύρο συνομιλιών ξεκίνησε στη Λευκωσία ο Βρετανός απεσταλμένος για το Κυπριακό
Από τον Γλαύκο Κληρίδη έγινε δεκτός την Παρασκευή ο λόρδος Χάνεϊ. Ο πρόεδρος της Κύπρου συζήτησε με τον Βρετανό απεσταλμένο την πορεία των συνομιλιών για την επίλυση του πολιτικού προβλήματος εν όψει των αποφάσεων της ΕΕ για τη διεύρυνση.
Από τον Γλαύκο Κληρίδη έγινε δεκτός την Παρασκευή ο λόρδος Χάνεϊ. Ο πρόεδρος της Κύπρου συζήτησε με τον Βρετανό απεσταλμένο την πορεία των συνομιλιών για την επίλυση του πολιτικού προβλήματος εν όψει των αποφάσεων της ΕΕ για τη διεύρυνση της Ένωσης.
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ο Βρετανός διπλωμάτης είχε σύντομη συνομιλία με τον απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Αλβαρο ντε Σοτο.
Οι δύο διπλωμάτες συζήτησαν ιδιαίτερα το θέμα της υγείας του Ραούφ Ντενκτάς και τις επιπτώσεις που θα έχει στη διαδικασία για την εξεύρεση λύσης.
Ο λόρδος Χάνεϊ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια, ενώ κατά την παραμονή του στη Κύπρο θα πραγματοποιήσει επαφές με Ελληνονοκύπριους και Τουρκοκύπριους πολιτικούς, καθώς και με τον Μουμτάζ Σοϊζάλ, σύμβουλο του Ραούφ Ντενκτάς.
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τουρκοκύπριου ηγέτη, ο Εργκούν Ολγκιούν, σύμβουλος του Ραούφ Ντενκτάς, δήλωσε ότι σήμερα το απόγευμα οι θεράποντες ιατροί θα επανεξετάσουν την πορεία της υγείας του και στη συνέχεια θα ανακοινώσουν πότε θα εξέλθει από το νοσοκομείο.
Όπως είναι ήδη γνωστό, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, ο Ντεντκάς δεν ενημερώνεται για τις πολιτικές εξελίξεις.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.