
Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις ο Σάββας Ξηρός
Στον Ευαγγελισμό οδηγήθηκε τη Δευτέρα ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δράση της 17Ν, Σάββας Ξηρός, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στο αυτί του. Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η μεταφορά στο νοσοκομείο και η επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
51
Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε τη Δευτέρα ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δράση της 17Ν, Σάββας Ξηρός, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στο αυτί του. Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η μεταφορά στο νοσοκομείο και η επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η μεταφορά του φερόμενου ως «εκτελεστή» της 17 Νοέμβρη έγινε με κλούβα της αστυνομίας, ενώ καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής συνοδεύονταν από μοτοσυκλετιστές και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Μετά την υποβολή του σε ιατρικές εξετάσεις, ο Σάββας Ξηρός οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο!
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN


