Περισσότερους πόρους από τον προϋπολογισμό ζητά το υπουργείο Υγείας
Ενημερωτική συνάντηση είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Υγείας, Κώστα Στεφανή. Σε δηλώσεις του, ο κ. Στεφανής ανέφερε ότι οι πόροι για την Υγεία δεν είναι ποτέ αρκετοί και ότι αποτελεί διαρκής απαίτηση να δοθούν περισσότεροι.
Ενημερωτική συνάντηση είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Υγείας, Κώστα Στεφανή, την Τρίτη. Σε δηλώσεις του, ο κ. Στεφανής ανέφερε ότι οι πόροι για την υγεία δεν είναι ποτέ αρκετοί και ότι αποτελεί διαρκής απαίτηση να δοθούν περισσότεροι.
Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι «θα πάρουμε από τον κρατικό προϋπολογισμό, όσα μπορούμε», ωστόσο σημείωσε ότι «αυτά πρέπει να εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης δημοσιονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία λαμβάνει υπόψη όχι μόνο την Υγεία, αλλά και την Παιδεία και την Αμυνα και όλους τους τομείς της ζωής».
Επιπλέον, ο κ. Στεφανής τόνισε ότι «από τους δείκτες, τους οποίους έχουμε, προκύπτει ότι στον τομέα της Υγείας η χώρα μας πηγαίνει πάρα πολύ καλά», και παρέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έχει αυξηθεί κατά 17% το προσδόκιμο όριο ζωής, υπάρχει σημαντική πτώση της βρεφικής θνησιμότητας, έχει αναβαθμιστεί η νοσοκομειακή περίθαλψη, και έχουν ληφθεί σειρά μέτρων στον τομέα της πρόληψης.
Ερωτηθείς σχετικά, ο υπουργός Υγείας δήλωσε, ακόμη, ότι ευελπιστεί σε δύο μήνες να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νοσοκομείου του Χαΐδαρίου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.