«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα» δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το ποσοστό που συγκέντρωσε ο συνδυασμός της.
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα» δήλωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το ποσοστό που συγκέντρωσε ο συνδυασμός της.
Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε την πρώτη εκλογική αναμέτρηση ως «το πρώτο μεγάλο βήμα για την Αθήνα του αύριο» και ευχαρίστησε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.
«Διαμορφώνεται η ευρεία πλειοψηφία που θα στηρίξει την περίοδο των μεγάλων αλλαγών που χρειάζεται η Αθήνα. Χαίρομαι γιατί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχουν και θα εκφράζονται όλες οι δυνάμεις που νοιάζονται για την Αθήνα» επισήμανε η κ. Μπακογιάννη, καλώντας τους ψηφοφόρους την επόμενη Κυριακή να ψηφίσουν «για την Αθήνα που μας ενώνει, για την Αθήνα του αύριο».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.