Σάββατο 02 Μαϊου 2026
weather-icon 12o
Η Αθήνα χρειάζεται μια προοδευτική πλειοψηφία δήλωσε ο Χρ.Παπουτσής

Η Αθήνα χρειάζεται μια προοδευτική πλειοψηφία δήλωσε ο Χρ.Παπουτσής

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, που τον φέρνουν αντιμέτωπο με την Ντόρα Μπακογιάννη στο β γύρο των εκλογών για το δήμο Αθηναίων, ο Χρήστος Παπουτσής απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες για τη δημιουργία προοδευτικής πλειοψηφίας.

53

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, που τον φέρνουν αντιμέτωπο με την Ντόρα Μπακογιάννη στο β γύρο των εκλογών για το δήμο Αθηναίων, ο Χρήστος Παπουτσής απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες για τη δημιουργία προοδευτικής πλειοψηφίας, την οποία -όπως είπε- έχει ανάγκη η πόλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν, δήλωσε ότι «η Αθήνα αξίζει μια καλύτερη διαχείριση, από αυτή των τελευταίων χρόνων των συντηριτικών δημοτικών αρχών», και σημείωσε ότι «είναι στα χέρια των Αθηναίων» να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Ο Χρ.Παπουτσής τόνισε ότι «απευθύνεται σε κάθε Αθηναίο που πιστεύει σε μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για να δώσουμε ενωμένοι τον αγώνα, ώστε να αλλάξει σελίδα η πόλη», και υπογράμμισε ότι «με όλες τις δυνάμεις μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε αυτήν την προοδευτική πλειοψηφία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 02 Μαϊου 2026
Cookies