Σαφές προβάδισμα της Ντόρας Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων και του Χρήστου Αγραπίδη στον Πειραιά φανερώνουν τα αποτελέσματα που έρχονται από τις δύο πόλεις.
Σαφές προβάδισμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην Αθήνα και του Xρήστου Αγραπίδη στον Πειραιά φανερώνουν τα αποτελέσματα που έρχονται από τις δύο πόλεις.
Από τους δήμους της Αττικής με μεγάλη διαφορά στα ποσοστά τους εκλέγησαν οι υποψήφιοι στους Δήμους: Φυλής, Αγίας Βαρβάρας, Βάρης, Ασπροπύργου, Ανω Λιοσίων, Κερατέας, Βουλιαγμένης, Τροιζήνας, Πόρου, Ρέντη, Ψυχικού και Μοσχάτου.
Αντίθετα, εξελέγησαν με οριακές διαφορές οι υποψήφιοι στους Δήμους: Ν.Περάμου, Ελευσίνας, Σπάτων, Παλλήνης, Αρτέμιδας, Σαλαμίνας, Δραπετσώνας, Φιλοθέης, Βριλησίων, Ν.Φιλαδέλφειας, Δάφνης, Καματερού και Αλίμου.
Το ποσοστό συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές έφτασε το 72,60%. Το ποσοστό άκυρων και λευκών ανέρχεται σε 6,07%.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στους κυριότερους δήμους της χώρας έχουν ως εξής:
Δήμος Αθηναίων (στο 96,69% των εκλογικών τμημάτων)
Ντόρα Μπακογιάννη 47,4% Χρήστος Παπουτσής 25,9%
Δήμος Θεσσαλονίκης (στο 100% των εκλογικών τμημάτων)
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.