
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ αναστάτωσε τους κατοίκους της Κρήτης το πρωί του Σαββάτου
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή στις 08.55 το πρωί του Σαββάτου σε ολόκληρη την ανατολική Κρήτη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή της νοτιοανατολικής Κρήτης, 410 χλμ. νότια της Αθήνας.
43
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή στις 08.55 το πρωί του Σαββάτου σε ολόκληρη την ανατολική Κρήτη.
Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή της νοτιοανατολικής Κρήτης, 410 χλμ. νότια της Αθήνας.
Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Ιεράπετρα, τη Σητεία, τον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου και το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


