Πέντε νεκροί κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στην Ουάσινγκτον
Πέντε άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σε ξεχωριστά επεισόδια που σημειώθηκαν σε προάστειο της αμερικανικής πρωτεύουσας την Πέμπτη. Τα θύματα σκοτώθηκαν έξω από βενζινάδικα και εμπορικά κέντρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
31
Πέντε άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σε ξεχωριστά επεισόδια που σημειώθηκαν σε προάστειο της αμερικανικής πρωτεύουσας την Πέμπτη. Τα θύματα σκοτώθηκαν έξω από βενζινάδικα και εμπορικά κέντρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Όπως μεταδίδει το CNN, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν την Πέμπτη σε ξεχωριστά επεισόδια, που σημειώθηκαν την Πέμπτη στην κομητεία Μοντγκόμερι της Ουάσινγκτον. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δολοφόνου ή των δολοφόνων, που συμμετείχαν στα πρωτοφανή αυτά επεισόδια.
Όλα τα δημόσια σχολεία στην αμερικανική πρωτεύουσα παραμένουν σήμερα κλειστά, ενώ ματαιώθηκαν όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις στην κομητεία Μοντγκόμερι. «Πιστεύουμε πάντως ότι αυτά τα αιματηρά επεισόδια συνδέονται μεταξύ τους» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Μοντγκόμερι, Τσαρλς Μουζ.
Ο Αμερικανός αξιωματικός αιτιολόγησε την εκτίμησή του με βάση τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις αυτές, χωρίς όμως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Τσαρλς Μουζ χαρακτήρισε τους δολοφόνους «ψυχρούς και μεθοδικούς εκτελεστές».
Οι αμερικανικές διωκτικές Αρχές αναζητούν τώρα ένα «λευκού χρώματος φορτηγάκι, πιθανότητα μάρκας Isuzu», το οποίο έχει σπασμένη την πίσω πόρτα και εθεάθη να απομακρύνεται από ένα ταχυδρομείο, όπου λίγο νωρίτερα σκοτώθηκε ένας άνδρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
- Το DNA στις παλαιολιθικές σπηλαιογραφίες οδηγεί στους πρώτους καλλιτέχνες της ανθρωπότητας
- Πως η συγκατοίκηση επηρεάζει τη σχέση;
- Τραμπ και Κένεντι: Δύο πρόεδροι, η ίδια παγίδα;
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Έρευνα: Μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα – Οι νέοι στην Ελλάδα στους φτωχότερους στην Ευρώπη
- Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και η σημασία της Τουρκίας στο χάρτη – Τα δώρα που θα φέρει ο Τραμπ στον Ερντογάν
- Θεσσαλονίκη: Στο «στόχαστρο» της Αντιτρομοκρατικής τα άγνωστα μέλη δύο οργανώσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442