
Στον Ευαγγελισμό εκ νέου για επέμβαση στο χέρι ο Σάββας Ξηρός
Στον Ευαγγελισμό μετέβη για τη δεύτερη προγραμματισμένη επέμβαση στο δεξί χέρι του ο Σάββας Ξηρός από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην 17Ν θα παραμείνει για νοσηλεία δύο ή τρεις ημέρες.
53
Στον Ευαγγελισμό μετέβη, υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για τη δεύτερη προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι του ο Σάββας Ξηρός από τις φυλακές Κορυδαλλού, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην 17Ν, μετά την επέμβαση θα διανυκτερεύσει στο φρουρούμενο δωμάτιο του 10ου ορόφου του νοσοκομείου, όπου πιθανότατα θα παραμείνει για νοσηλεία δύο ή τρεις ημέρες.
Ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος δεν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με κλούβα της ΕΛ.ΑΣ., συνοδεία μοτοσυκλετών της αστυνομίας και ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που επέβαιναν σε τζιπ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σ.Ξηρός είχε μεταβεί στο θεραπευτήριο, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, στις 20 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η γαλλική Πρωτομαγιά και η εξαίρεση των ανθοπωλείων και των αρτοποιείων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 102-75: Μια νίκη μακριά από το Final-4 η «βασίλισσα»

