
Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν πολλές περιοχές της Κούβας λόγω του τυφώνα Λίλι
Προς τις ακτές της Κούβας κινείται ο τυφώνας Λίλι, με αποτέλεσμα οι τοπικές Αρχές να κηρύξουν αρκετές περιοχές σε κατάσταση επιφυλακής. Η ταχύτητα του τυφώνα φτάνει ήδη τα 120 χιλιόμετρα την ώρα.
30
Προς τις ακτές της Κούβας κινείται ο τυφώνας Λίλι, με αποτέλεσμα οι τοπικές Αρχές να κηρύξουν αρκετές περιοχές σε κατάσταση επιφυλακής. Η ταχύτητα του τυφώνα φτάνει ήδη τα 120 χιλιόμετρα την ώρα.
Όπως μετέδωσε το BBC, οι υπεύθυνοι του Ινστιτούτου Μετεωρολογίας της Κούβας εκτιμούν ότι ο τυφώνας θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με αυτή του Ισιντόρ, που είχε «επισκεφθεί» την ευρύτερη περιοχή την περασμένη εβδομάδα.
Ήδη, έκτακτα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα, και στις επαρχίες του Πινάρ ντελ Ρίο, Ματάνσας και Ίσλα ντε λα Χουβεντούδ.
Μέτρα όμως έχουν λάβει και οι Αρχές στην Πολιτεία της Φλόριντα, αφού το Κέντρο Παρακολούθησης Τυφώνων των ΗΠΑ προβλέπει ότι η Λίλι θα κατευθυνθεί προς τις ακτές του Μαϊάμι, πιθανότατα την Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
