Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Επιχείρηση εκκένωσης 200 ξένων πολιτών από την Ακτή του Ελεφαντοστού
Γαλλικά και αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν την Κυριακή επιχείρηση για την απομάκρυνση περίπου 200 ξένων πολιτών από το Κορχόγκο, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας και είναι μια από τις πόλεις που παραμένουν υπό τον έλεγχο των στασιαστών.
Γαλλικά και αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν την Κυριακή επιχείρηση για την απομάκρυνση περίπου 200 ξένων πολιτών από το Κορχόγκο, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας και είναι μια από τις πόλεις που παραμένουν υπό τον έλεγχο των στασιαστών, έντεκα ημέρες μετά την εκδήλωση στρατιωτικής εξέγερσης, έγινε γνωστό από γαλλικές στρατιωτικές πηγές.
«Περί τους 100 έχουν ήδη μεταφερθεί στην πρωτεύουσα Γιαμουσούκρο με αμερικανικό C-130» δήλωσε Γάλλος αξιωματούχος, συμπληρώνοντας ότι στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος ελικόπτερα και μεταγωγικά αεροσκάφη.
«Έχουμε προγραμματίσει τη μεταφορά 200 ατόμων, αλλά μπορεί να εμφανιστούν περισσότεροι από τα γύρω χωριά του Κορχόγκο» είπε η ίδια πηγή.
Πρόκειται για την τρίτη επιχείρηση απομάκρυνσης ξένων πολιτών από την εκδήλωση της στρατιωτικής εξέγερσης στις 19 Σεπτεμβρίου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!