Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Γ.Δημαράς

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Γ.Δημαράς

Τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων που συμμετέχουν στο συνδυασμό «Αθήνα η Πόλη μας» παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Δημαράς. Σε εκδήλωση στο ΤΕΕ βρέθηκαν οι Μπακογιάννη, Παπουτσής και Χαλβατζής.

30

Τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων που συμμετέχουν στο συνδυασμό «Αθήνα η Πόλη μας» παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Δημαράς. Όπως ανακοίνωσε, το 50% και πλέον των υποψηφίων του συνδυασμού του είναι γυναίκες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων διευκρίνισε ακόμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων είναι γεννημένοι στην Αθήνα, πάνω από το 25% είναι μέχρι 30 ετών και τουλάχιστον οι μισοί είναι μέχρι 45 ετών.

Μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συμπεριλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι Νάσος Αθανασίου και Μάκης Γιομπαζολιάς και ο ηθοποιός Γιάννης Ευαγγελίδης. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη, Χρήστος Παπουτσής και Σπύρος Χαλβατζής συμμετείχαν σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την ψηφιακή πόλη.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Δημήτρη Αβραμόπουλου να στηρίξει δημόσια την Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Παπουτσής την χαρακτήρισε αναμενόμενη. «Ο κ. Αβραμόπουλος είναι φίλος μου, αλλά ανήκει στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Παπουτσή, ο κ. Αβραμόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο δήμαρχος Αθηναίων ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της ελληνικής κοινωνίας και μόνο σε αυτήν η οποία ζητά απο τα δημόσια πρόσωπα ήθος, ευπρέπεια και αποτελέσματα.

» Ας το αντιληφθεί αυτό και ο κ. Παπουτσής τώρα που του δίνεται η ευκαιρία και υπάρχει ακόμα καιρος να δοκιμαστεί στην ουσιαστική και πραγματική πολιτική.»

Τελευταία ενημέρωση: 16.40

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024