Για την κάλυψη από τα ΜΜΕ δημοτικών, τρομοκρατίας συζήτησαν Πρωτόπαπας-Κωνσταντόπουλος
Με αντικείμενο συζήτησης την προβολή από τα ΜΜΕ των υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές, αλλά και των θεμάτων που σχετίζονται με την τρομοκρατία, συναντήθηκαν την Παρασκευή ο υπουργός Τύπου, Χρ.Πρωτόπαπας, και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν.Κωνσταντόπουλος.
51
Με αντικείμενο συζήτησης την προβολή από τα ΜΜΕ των υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές, αλλά και των θεμάτων που σχετίζονται με την τρομοκρατία συναντήθηκαν την Παρασκευή ο υπουργός Τύπου, Χρ.Πρωτόπαπας, και ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Ν.Κωνσταντόπουλος.
Ως προς την κάλυψη της προεκλογικής εκστρατείας από τα ΜΜΕ, ο κ.Πρωτόπαπας δεσμεύτηκε να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Αγγελο Στάγκο, αλλά και με τα ιδιωτικά ΜΜΕ, το θέμα εφαρμογής της οδηγίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόαρασης (ΕΣΡ) περί ισότιμης προβολής των υποψηφίων.
Αναφορικά με την παρουσιάση θεμάτων που σχετίζονται με την τρομοκρατία, ο Χρ.Πρωτόπαπας υπενθύμισε την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ίδιος προ καιρού ως υπουργός Τύπου για την ανάγκη σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τη μη διασπορά ανυπόστατων φημών.
Στη συνάντησή τους, οι Χρ.Πρωτόπαπας και Ν.Κωνσταντόπουλος συμφώνησαν από κοινού ότι το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, σεβασμό στους νόμους και στην κατεύθυνση απομυθοποίησης της τρομοκρατίας, ενώ υπογράμμισαν πως η κοινωνία έχει την ωριμότητα να στηρίξει αυτές τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε συνεργασία με τα κόμματα, τους κοινωνικούς
φορείς και τα ΜΜΕ , ώστε να μην υπάρχουν αρνητικά κρούσματα και να προχωρήσει ανεμπόδιστα η έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς από πρόθεση – Πυροσβέστης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442