
Στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκε η Αγγελική Σωτηροπούλου
Στο ειδικά διαμορφωμένο κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από τις 11 το πρωί της Τετάρτης η Αγγελική Σωτηροπούλου, σύντροφος του Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία έφτασε στις φυλακές συνοδευόμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
25
Στο ειδικά διαμορφωμένο κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από τις 11 το πρωί της Τετάρτης η Αγγελική Σωτηροπούλου, σύντροφος του Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία έφτασε στις φυλακές συνοδευόμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Η μεταφορά της από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μέχρι τον Κορυδαλλό διήρκεσε περί τα 7 λεπτά, καθώς δεκάδες τροχονόμοι, περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της Αμέσου Δράσεως είχαν φροντίσει από νωρίς να διακόψουν την κυκλοφορία στους δρόμους από τη ΓΑΔΑ μέχρι το σωφρονιστικό ίδρυμα.
Μετά την είσοδό της στις γυναικείες φυλακές η Σωτηροπούλου μεταφέρθηκε αρχικά στη διεύθυνση των φυλακών και στη συνέχεια στο ειδικό κελί, στο χώρο όπου βρίσκονται και τα κελιά ορισμένων από τους άνδρες που κατηγορούνται ως μέλη της 17 Νοέμβρη.
Η Αγγελική Σωτηροπούλου, σύμφωνα με απόφαση του συμβουλίου φυλακών, θα προαυλίζεται μόνη της και δεν θα έχει καμία επαφή με τον φερόμενο ως αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Οι Αρχές πάντως εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν στην Αγγ.Σωτηροπούλου το δικαίωμα να βλέπει τον ανήλικο γιό της καθημερινά.
Επισκεπτήριο έχουν σήμερα οι 9 κρατούμενοι που κρατούνται στις γυναικείες φυλακές. Το επισκεπτήριο για τους συγγενείς των κρατουμένων ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι και λήγει στις 15.00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιάννης Βούρος: Χαλαρές διακοπές στη Μύκονο με τη σύζυγο που ξαναπαντεύτηκε δεύτερη φορά
- Απίστευτο σκηνικό στην Ελαφόνησο: Πλοίο άνοιξε τον καταπέλτη εν πλω και άνδρας κολύμπησε για να επιβιβαστεί
- Ο προπονητής του Κονγκό …πάγωσε με την δημόσια ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα του (vid)
- Χρηματοδότηση για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Πως η ΕΠΟ πολεμά τις ενώσεις της αντιπολίτευσης
- Βάγια Νέστορα: Η σοκαριστική περιγραφή του συζύγου της – «Είναι εγκληματίες, το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»


