Σε άλλο κελί μεταφέρθηκε ο Αλ.Γιωτόπουλος εξαιτίας της μεταγωγής της Σωτηροπούλου
Σε άλλο κελί των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος εξαιτίας της μεταγωγής της Αγγελικής Σωτηροπούλου στο σωφρονιστικό κατάστημα.
38
Σε άλλο κελί των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος εξαιτίας της μεταγωγής της Αγγελικής Σωτηροπούλου στο σωφρονιστικό κατάστημα.
Το κελί, στο οποίο κρατούνταν έως τώρα ο κ. Γιωτόπουλος ήταν το τελευταίο πριν από τη σιδερένια πόρτα που χωρίζει τα ανδρικά από τα γυναικεία κελιά. Η μεταφορά του κρίθηκε σκόπιμη, για να αποφευχθεί ενδεχόμενη τυχαία συνάντηση του με την κ. Σωτηροπούλου στη διάρκεια του προαυλισμού ή του επισκεπτηρίου.
Η κ. Σωτηροπούλου οδηγήθηκε σε ένα από τα πέντε ειδικά διαμορφωμένα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, που προορίζονται για τις γυναίκες που θα συλληφθούν για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Σωτηροπούλου, όταν οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, σχολίασε τις συνθήκες κράτησης και ειδικότερα την ώρα προαυλισμού, για την οποία ανέφερε ότι έπρεπε να είναι περισσότερη.
Η κ. Σωτηροπούλου θα προαυλίζεται μόνη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να μπορεί να βλέπει το ανήλικο παιδί της για μία ώρα κάθε μέρα και χωρίς να μεσολαβεί το ειδικό τζάμι του επισκεπτηρίου.
Επίσης, το συμβούλιο των φυλακών διερευνά την πιθανότητα να μπορεί η κ. Σωτηροπούλου να βλέπει τον σύντροφο της Δημήτρη Κουφοντίνα μια φορά την εβδομάδα ως ανταλλαγή επισκεπτηρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ρώτησε κάποιον από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αν θα μπορεί να βλέπει την κ. Σωτηροπούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Κακλαμάνης: «Βλέπει» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο – «Μπορεί να είναι η θεραπεία στην πολιτική τοξικότητα»
- Σακελλαρίδης – Νέα Αριστερά: Έκτακτο συνέδριο τον Οκτώβριο, θα είμαστε παρόντες στις εκλογές
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
- Για νέα μαζική εγκατάλειψη σκύλων στο κέντρο της Τρίπολης κάνει λόγο ο Δήμος Τρίπολης
- Ανασφάλιστα και με λιγοστούς ελέγχους τα εργοστάσια που καίγονται – Ποιος αναλαμβάνει την περιβαλλοντική ευθύνη;
- ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]
- Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα για αγορές εσωρούχων στη Μύκονο
- Σαλμονέλα στη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των ύποπτων κοτόπουλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)














![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442