
Στο εδώλιο του Eφετείου οδηγήθηκε εκ νέου τη Δευτέρα ο Αβράαμ Λεσπέρογλου
Στο δικαστήριο οδηγήθηκε τη Δευτέρα ο Αβραάμ Λεσπέρογλου, σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού Γ.Ψαρουδάκη. Ο ίδιος ο αστυνομικός κατέθεσε ότι αναγνώρισε στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.
30
Στο δικαστήριο οδηγήθηκε εκ νέου τη Δευτέρα ο Αβραάμ Λεσπέρογλου, σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού Γ.Ψαρουδάκη. Ο ίδιος ο αστυνομικός κατέθεσε ότι αναγνώρισε στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.
Ο Λεσπέρογλου έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 17 ετών. Η δίκη του ενώπιον του δευτεροβάθμιου κακουργιοδικείου γίνεται μετά από αναίρεση που άσκησε ο Αρειος Πάγος στην αθωωτική απόφαση που είχε εκδοθεί για την υπόθεση.
Μάλιστα, η δίκη του Λεσπέρογλου είναι η τελευταία που διεξάγεται από δικαστήριο ενόρκων καθώς ο αντιτρομοκρατικός νόμος ορίζει ότι αντίστοιχες υποθέσεις εκδικάζονται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παίζοντας με τη λογική, τους διαιτητές, το VAR και την… φωτιά των playoffs
- Δορυφόρος της NASA παρακολουθεί την Πόλη του Μεξικού να βυθίζεται
- Παναθηναϊκός: Η επιλογή του Ρογκαβόπουλου για το κρίσιμο τρίποντο και η «κατάχρηση» με τον Λεσόρ
- Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Αν γυρνούσε το παιδί του πίσω, ας σκότωνε το δικό μου»
- Πιερία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 73χρονου – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του
- Νέα Αριστερά: Καμία συναίνεση στην καταστροφική Συνταγματική Αναθεώρηση του Μητσοτάκη