30

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν την Πέμπτη στον ειδικό εφέτη ανακριτή οι πρώην υπουργοί Γιώργος Πέτσος και Γιάννης Παλαιοκρασσάς, για τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον τους από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Ο Γιώργος Πέτσος εκπροσώπησε τον εαυτό του καθώς και δύο αστυνομικούς, που την ημέρα της επίθεσης σε βάρος του -την 8η Μαΐου 1989- τον συνόδευαν. Ο κ. Πέτσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί τότε σοβαρά, δήλωσε εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο ότι «η μισή αλήθεια είναι στον Κορυδαλλό και η άλλη μισή ελεύθερη»

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε και ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του με ρουκέτα στο κέντρο της Αθήνας στις 14 Ιουλίου 1992. Κατά την επίθεση είχε χάσει τη ζωή του ο 22χρονος Θάνος Αξαρλιάν.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ