
Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προ-ολυμπιακή διοργάνωση εν όψει του 2004
«Aπόλυτα επιτυχής» χαρακτήρισε την πρώτη δοκιμαστική διοργάνωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για την προ-ολυμπιακή διοργάνωση στην ιστιοπλοϊα.
37
«Aπόλυτα επιτυχής» χαρακτήρισε την πρώτη δοκιμαστική διοργάνωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για την προ-ολυμπιακή διοργάνωση στην ιστιοπλοϊα.
«Διακριθήκαμε σε όλους τους τομείς, της πρώτης δοκιμαστικής διοργάνωσης εν όψει του 2004 και μάλιστα τα καταφέραμε με μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και σκαφών, από ότι θα έχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περάσαμε από το σχεδιασμό, στην πράξη. Κάθε τέτοια διοργάνωση μας κάνει καλύτερους. Κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και σε ταχύτητα. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Το γεγονός βέβαια πως τα πήγαμε καλά δεν σημαίνει πως είμαι και απόλυτα έτοιμοι. Θέλουμε να είμαστε τέλειοι και να κάνουμε τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες όλων των εποχών» δήλωσε η κ. Αγγελοπούλου.
Για τα θέματα της ασφάλειας τόνισε ότι «όλες οι αποστολές σεβάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Νιώθουμε ευτυχείς και ανακουφισμένοι στην πρόοδο, που έχει σημειωθεί κατά της τρομοκρατίας. Παραμένει όμως πάντα πρωταρχικό θέμα η ασφάλεια»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αλβανία: Για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών ερευνάται ο επιχειρηματίας που πούλησε τη γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- Μαύρη Ντάλια: Οι δημιουργοί ενός φιλμ έλυσαν την υπόθεση που δεν μπορούσε η αστυνομία για 79 χρόνια;
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις


