Σε κοινούς εγκληματίες ανήκε το όπλο που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Κ.Στεφανόπουλου
Σε ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου ανήκει τελικώς το όπλο που βρέθηκε κοντά στην οικία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Ψυχικό. Οι εργαστηριακές και βαλλιστικές έρευνες της αστυνομίας έδειξαν ότι το όπλο δεν είχε σχέση με την τρομοκρατία.
Σε ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου ανήκει τελικώς το όπλο που βρέθηκε στις 10 Αυγούστου κοντά στην οικία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Ψυχικό. Οι εργαστηριακές και βαλλιστικές έρευνες της αστυνομίας έδειξαν ότι το όπλο δεν είχε σχέση με την τρομοκρατία.
Όπως μετέδωσε η Νέα Ελληνική Τηλεόραση, οι κάτοχοι του όπλου είχαν ξύσει τον αύξοντα αριθμό του, πριν το πετάξουν. Ωστόσο, οι Αρχές είναι πλέον σίγουρες ότι το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση.
Μαζί με το όπλο κοντά στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας είχαν βρεθεί ένας γεμιστήρας με οκτώ φυσίγγια των εννέα χιλιοστών και ένας φλογοκρύπτης.