
Σε θετικό έδαφος κινείται η Σοφοκλέους στο άνοιγμα της Παρασκευής
Με άνοδο άνοιξε για άλλη μια φορά τις πύλες του την Παρασκευή το ΧΑΑ καθώς οι αγοραστές φαίνεται ότι «υπερισχύουν» των πωλητών. Έτσι στις 11:37 ο γενικός δείκτης καταγράφει κέρδη 0,39% και διαμορφώνεται στις 2.133,32 μονάδες με τζίρο 6,6 εκατ. ευρώ.
25
Με άνοδο άνοιξε για άλλη μια φορά τις πύλες του την Παρασκευή το ΧΑΑ καθώς οι αγοραστές φαίνεται ότι «υπερισχύουν» των πωλητών. Έτσι στις 11:33 ο γενικός δείκτης καταγράφει κέρδη 0,39% και διαμορφώνεται στις 2.133,32 μονάδες με τζίρο 6,6 εκατ. ευρώ.
Με άνοδο άνοιξαν και τα χρηματιστήρια στο Λονδίνο και το Παρίσι. Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE σημείωνε άνοδο κατά 24,4 μονάδες (0,57%) και διαμορφώνεται στις 4.264,9 μονάδες. Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 σημειώνει άνοδο κατά 0,76% και διαμορφώνεται στις 3.414,07 μονάδες.
Με άνοδο κατά 0,75% άνοιξε σήμερα ο δείκτης DAX στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης, ο οποίος διαμορφώνεται στις 3.707 μονάδες.
Με άνοδο έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Νικκέι σημείωσε κέρδη 200,22 μονάδων (2,04%) και έκλεισε στις 9.999,79 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε εξέλιξη η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της Ρένας Δούρου ως προέδρου της ΚΟ του κόμματος
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγός του
