
Η πάταξη της τρομοκρατίας και η κλοπή των όπλων στην Κω επί τάπητος στη Ρηγίλλης
Οι εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας, της κλοπής των όπλων στην Κω, καθώς και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Ρηγίλλης.
37
Οι εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας, της κλοπής των όπλων στην Κω, καθώς και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Ρηγίλλης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος Γ. Σουφλιάς, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Δ. Σιούφας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πρ. Παυλόπουλος και ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Αμυνας Σπ. Σπηλιωτόπουλος.
Μετά τη σύσκεψη, ο Δ. Σιούφας δήλωσε ότι «το μέγα θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, δεν μπορεί να σκιάζει τα άλλα προβλήματα της κοινωνίας και της οδυνηρής καθημερινότητας του πολίτη» επισημαίνοντας τις διαστάσεις που έχουν λάβει τα προβλήματα της ανεργίας και της ακρίβειας, ενώ έκανε αναφορά και στα προβλήματα στην παιδεία.
Ο κ. Παυλόπουλος παρατήρησε ότι «η Νέα Δημοκρατία στάθηκε και στέκεται με ιδιαίτερη υπευθυνότητα στο μείζον εθνικό θέμα της πάταξης της τρομοκρατίας», αντιθέτως «η κυβέρνηση άρχισε πλέον να δείχνει επικίνδυνα δείγματα αμηχανίας και προσπάθειας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να αντιλήφθεί ότι «ο αγώνας για την πάταξη της τρομοκρατίας δεν μπορεί να καταστεί αντικείμενο επικοινωνιακών μεθοδεύσεων και εσωκομματικών τριβών του ΠΑΣΟΚ».
Από την πλευρά του ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε ότι υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου «με τις δηλώσεις του έρχεται να διαψεύσει τους ως τώρα κυβερνητικούς ισχυρισμούς που επιχείρησαν να μειώσουν τη σοβαρότητα του επεισοδίου στην Κω. Πλην όμως, περιόρισαν τις ευθύνες στο στρατιωτικό προσωπικό της μονάδας».
Τόνισε, επίσης, ότι «βεβαίως και πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους έχουν ευθύνες. Όμως, οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες» και κατέληξε ζητώντας από την κυβέρνηση «να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση με έρευνα σε βάθος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Το μυστικό για μακροζωία «κρύβεται» στους γλουτούς;
- Υποκλοπές: Τα επίμονα ερωτήματα που επαναλαμβάνονται προς τον Άρειο Πάγο και η ώρα των ευθυνών
- Ευρώπη: Σκέψεις να ανοίξουν οι κάνουλες των αποθεμάτων καυσίμων – Το πλάνο της ΕΕ και ο κομβικός Ιούνιος
- Συνταγή: Σπανακοπιτάκια με σαλάτα ντομάτας
- Airbus: Παραγγελία – μαμούθ 19 δισ. δολαρίων από την AirAsia
- «Σε ισχύ η κατάπαυση πυρός», λέει ο Τραμπ μετά τα εκατέρωθεν πλήγματα ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ


