
Οι 13 από τις 264 επιχειρήσεις στον προθάλαμο του ΧΑΑ έχουν πρόσφατα στοιχεία
Mόλις 13 από τις 264 επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην λίστα των υπό εισαγωγή εταιρειών στο ΧΑΑ, έχουν ενσωματώσει στο φάκελο τους πρόσφατα στοιχεία, με αποτέλεσμα ο φάκελος τους να θεωρείται επικαιροποιημένος.
27
Mόλις 13 από τις 264 επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην λίστα των υπό εισαγωγή εταιρειών στο ΧΑΑ, έχουν ενσωματώσει στο φάκελό τους πρόσφατα στοιχεία, με αποτέλεσμα αυτός να θεωρείται επικαιροποιημένος και άρα να είναι δυνατή η μεταφορά του στο στάδιο επεξεργασίας από την αρμόδια Επιτροπή του Χρηματιστηρίου.
Όπως συμπεραίνεται από τα στοιχεία της νέας λίστας που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το ΧΑΑ, οι διοικήσεις των ενδιαφερομένων εταιρειών διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο στην τρέχουσα χρονική περίοδο.
Επίσης, έχουν ήδη μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων 98 εταιρειών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους σε μία από τις τρεις αγορές του ΧΑΑ (Κύρια, Παράλληλη και ΝΕΧΑ).
Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις και των 13 επενδυτικών εταιρειών που έχουν καταθέσει αίτηση εισαγωγής στο ΧΑΑ έχουν μεταφερθεί στο στάδιο της επεξεργασίας, όπως και οι αιτήσεις των 18 εταιρειών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους στη ΝΕΧΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
