Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Π.Τσελέντης μετά την απολογία του στον ανακριτή
Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Λεωνίδα Ζερβομπεάκο, ο 42χρονος Πάτροκλος Τσελέντης ή «Ταινίας». Ο Τσελέντης επανέλαβε όσα έχει ομολογήσει προανακριτικά σχετικά με χτυπήματα της 17Ν και κρίθηκε προφυλακιστέος.
Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Λεωνίδα Ζερβομπεάκο, ο 42χρονος Πάτροκλος Τσελέντης ή «Ταινίας». Ο Τσελέντης επανέλαβε όσα έχει ομολογήσει προανακριτικά σχετικά με χτυπήματα της 17Ν και κρίθηκε προφυλακιστέος.
Συγκεκριμένα, επανέλαβε ότι συμμετείχε στη δολοφονία του εκδότη της Απογευματινής, Νίκου Μομφεράτου και του οδηγού του Παναγιώτη Ρουσέτη, στη δολοφονία του βιομήχανου Δημήτρη Αγγελόπουλου και του Αμερικανού στρατιωτικού ακολούθου Γουίλιαμ Νορντίν και άλλα.
Αμέσως μετά την απολογία του, ο Τσελέντης, που κρίθηκε προφυλακιστέος, οδηγήθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και την Τετάρτη αναμένεται η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Εξάλλου, σήμερα, ο εισαγγελέας εφετών Κυριάκος Καρούτσος παρέλαβε τη δικογραφία που περιλαμβάνει την προανακριτική απολογία του Σάββα Ξηρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας θα μελετήσει την πολυσέλιδη δικογραφία και θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του Σάββα Ξηρού. Δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας, αφού ασκήσει τη δίωξη, να μεταβεί στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να γνωστοποιήσει στον Σάββα Ξηρό τις κατηγορίες τις οποίες θα αντιμετωπίζει.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων