
Υπό προϋποθέσεις η συμβίωση με τους τετράποδους φίλους μας
Βερολίνο: Την αυξημένη προσοχή των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων εφιστά δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Apotheken Umschau", στο οποίο επισημαίνεται η ανάγκη τήρησης των κανόνων υγιεινής τόσο για το ζώο όσο και για τον ιδιοκτήτη όταν συμβιώνουν στον ίδιο χώρο.
Βερολίνο: Την αυξημένη προσοχή των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων εφιστά δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού “Apotheken Umschau”, στο οποίο επισημαίνεται η ανάγκη τήρησης των κανόνων υγιεινής τόσο για το ζώο όσο και για τον ιδιοκτήτη όταν συμβιώνουν στον ίδιο χώρο.
Στο άρθρο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες στο μέλλον ή κυοφορούν ήδη. Θα πρέπει να φροντίζουν για τον τακτικό εμβολιασμό του τετράποδου φίλου τους, καθώς και να αποφεύγουν να έρχονται σε επαφή με τρίχες και πούπουλα.
Σε εκείνες τις ομάδες ατόμων που αντιμετωπίζουν αυξημένες πιθανότητες να προσβληθούν από ιογενείς λοιμώξεις συστήνεται η οριοθέτηση του χώρου όπου ένα σκυλάκι ή γατάκι επιτρέπεται να κινείται εντός του σπιτιού.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει το κατοικίδιο να κυκλοφορεί σε χώρους όπως τα υπνοδωμάτια και η τουαλέτα, καθώς μπορεί να αφήνει τρίχες και ακαθαρσίες από τα πέλματά του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εκδήλωση ασθενειών.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί

