
Αυξάνονται τα επιδόματα εξομάλυνσης των συνταξιούχων του Δημοσίου
Την αύξηση των επιδομάτων εξομάλυνσης που καταβάλλονται στους συνταξιούχους μαζί με τη σύνταξή τους προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή.
28
Την αύξηση των επιδομάτων εξομάλυνσης που καταβάλλονται στους συνταξιούχους μαζί με τη σύνταξή τους προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή με το οποίο ρυθμίζονται σειρά συνταξιοδοτικών θεμάτων.
Τα επιδόματα εξομάλυνσης διαμορφώνονται από 1/1/2003 σε 15, 24 και 41 ευρώ, αντί 8,80, 14,67 και 23,48 που ήταν σήμερα. Η αναπροσαρμογή αυτή θα κοστίσει στον προϋπολογισμό 27,8 εκατ. ευρώ.
Μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης την συνταξιοδότηση των διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών του εξωτερικού κατόπιν κοινής αποφάσεως του υπουργείου Πολιτισμού και του υπουργείου Οικονομίας, τη χορήγηση πλήρους σύνταξης σε νεφροπαθείς δημόσιους υπαλλήλους με 15ετή υπηρεσία, διπλασιασμός των επιδομάτων ανικανότητας λόγω βλάβης από τρομοκρατική ενέργεια κ.ά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη




