
Προειδοποίηση Μπους προς Χουσεΐν για πιθανή στρατιωτική επίθεση
Aποφασισμένος να χρησιμοποιήσει ακόμα και στρατιωτικά μέσα κατά των καθεστώτων που έχουν ή επιδιώκουν να αποκτήσουν όπλα μαζικής καταστροφής, δήλωσε την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Ο. Μπους.
43
Αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει ακόμα και στρατιωτικά μέσα κατά των καθεστώτων που έχουν ή επιδιώκουν να αποκτήσουν όπλα μαζικής καταστροφής, δήλωσε την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Ο. Μπους, «δείχνοντας» με αυτόν τον τρόπο το Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν.
«Ενάντια σε τέτοιους εχθρούς δεν μπορούμε να κάτσουμε ήσυχοι, ελπίζοντας ότι όλα θα είναι εντάξει» υπογράμμισε ο Μπους κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο γενικό επιτελείο της 10ης ορεινής μεραρχίας, που εδρεύει στο Φορτ Ντραμ της Νέας Υόρκης.
«Η Αμερική πρέπει να ενεργήσει ενάντια σε αυτές τις τρομερές απειλές, πριν αναπτυχθούν πλήρως. Θα χρησιμοποιήσουμε τη διπλωματία όταν θα είναι δυνατό και τη στρατιωτική ισχύ όταν θα καταστεί αναγκαίο.
»Οι φίλοι μας, όπως και οι εχθροί μας, πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν θα αφήσουμε την ασφάλεια των υπηκόων μας και το μέλλον της ειρήνης στα χέρια μερικών σατανικών ανθρώπων και καταστροφέων» προσέθεσε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο


