Διήμερη περιοδεία σε Βελιγράδι και Τίρανα πραγματοποιεί ο Κ.Καραμανλής
Διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι και τα Τίρανα πραγματοποιεί από την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια.
Διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι και τα Τίρανα πραγματοποιεί από την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για τη δημοκρατία στα Βαλκάνια, της οποίας ηγείται.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναχωρεί το μεσημέρι από την Αθήνα για την πρωτεύουσα της Γιουγκοσλαβίας όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο, Βόισλαβ Κοστούνιτσα, παρουσία του προέδρου του ΕΛΚ Β.Μαρτένς.
Το απόγευμα ο κ.Καραμανλής θα μεταβεί στα Τίρανα όπου θα έχει διαδοχικές επαφές με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, τον πρώην πρωθυπουργό, Ιλίρ Μέτα, με μέλη της «Ομόνοια» και την ηγεσία του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνεχίσει τις συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Αλβανίας, ενώ θα επισκεφτεί το ελληνικό κλιμάκιο της ΝΑΤΟϊκής δύναμης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).