
Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη – Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο και ανετράπη σχολικό λεωφορείο του παιδικού σταθμού «Συννεφούλα» στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα. Οι ζώνες ασφαλείας προστάτευσαν τα παιδιά.
53
Συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο και ανετράπη σχολικό λεωφορείο του παιδικού σταθμού «Συννεφούλα» στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα.
Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν επτά παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως επτά ετών, τα οποία διεσώθηκαν καθώς φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, και αργότερα επέστρεψαν στα σπίτια τους.
Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, Παναγιώτης Βερνάρδος, 36 ετών. Ο οδηγός του φορτηγού, Στυλιανός Θεοδοσάτος, συνελήφθη. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ολοκληρώνεται σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων
- Έξι ιδέες για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με 38άρια και βοριάδες στο Αιγαίο – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Έλεν Μπέρστιν: Χρυσός Λέοντας για το σύνολο της καριέρας της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας
- Πώς επηρεάζει ο Ιούλιος την ερωτική ζωή μας;
- Ο Ρον Χάουαρντ «έτρεμε μέσα στην ντουλάπα» γιατί το ζωντανό κοινό τον άγχωνε
