
Εξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν από ένοπλους αντάρτες στην Αλγερία
Έξι ακόμη άνθρωποι έπεσαν θύματα ενόπλων ισλαμιστών ανταρτών στηλ Αλγερία. Νεκροί είναι δύο άνδρες και τέσσερα παιδιά ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο Αλγέρι, που στοίχισε τη ζωή σε 35 άτομα.
31
Έξι ακόμη άνθρωποι έπεσαν θύματα ενόπλων ισλαμιστών ανταρτών στηλ Αλγερία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, νεκροί είναι δύο άνδρες και τέσσερα παιδιά ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο Αλγέρι, που στοίχισε τη ζωή σε 35 άτομα.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Χαρμπίλ, κοντά στην πόλη Μεντέα, 80 χιλιόμετρα νότια του Αλγερίου.
Η περιοχή Χαρμπίλ είναι 15 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Μεντέα, που βρίσκεται σε μία περιοχή στην οποία δραστηριοποιούνται οι Ενοπλες Ισλαμικές Ομάδες (GIA) που εχουν απορρίψει τη πολιτική εθνικής συμφιλίωσης του προέδρου Μπουτεφλίκα.
Από τις αρχές Ιουλίου έχουν σκοτωθεί 63 άνθρωποι στην Αλγερία σε επιθέσεις στις οποίες εμπλέκονται οι Ενοπλες Ισλαμικές Ομάδες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία και δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
