
Πρόγραμμα ανακαίνισης και κατασκευής φοιτητικών εστιών ανακοίνωσε το υπ.Παιδείας
Την ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση δύο φοιτητικών εστιών, καθώς και την κατασκευή δύο νέων μικρότερων, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Οι εστίες αυτές θα φιλοξενήσουν τους δημοσιογράφους στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
53
Την ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση δύο φοιτητικών εστιών, καθώς και την κατασκευή δύο νέων μικρότερων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Οι εστίες αυτές θα φιλοξενήσουν τους δημοσιογράφους στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, μετά τη διεξαγωγή της Ολυμπιάδας, οι φοιτητικές εστίες θα παραχωρηθούν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκειμένου να στεγάσουν τους φοιτητές.
Εν τω μεταξύ, για τους φοιτητές που φιλοξενούνται στις συγκεκριμένες εστίες προβλέπεται οικονομική ενίσχυση για τη στέγασή τους ύψους 120.000 δρχ. το μήνα, για το χρονικό διάστημα 1/7/2002 έως 1/9/2004. Επίσης, θα συνεχίσουν να είναι δικαιούχοι σίτισης για όλο το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, όπως ανακοινώθηκε.
Διευκρινίστηκε, δε, ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, η οικονομική ενίσχυση στέγασης έχει ήδη καταβληθεί στους δικαιούχους φοιτητές.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας χαρακτηρίζει «ακατανόητες και απολύτως αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις κάποιον που διαμένουν στις εστίες αυτές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φοβερός Χολ: Τρεις τάπες σε 5 λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
- Η εμμονή του 89χρονου με τη σύνταξη, οι σφαίρες στο γραφείο εισαγγελέα και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο
