
Κάπνισμα, κινητά και κάψιμο βιβλίων «τέλος» στα σχολεία
Απαγορεύονται και τυπικά πλέον τα κινητά τηλέφωνα, το κάπνισμα και το κάψιμο των σχολικών βιβλίων, σύμφωνα με το νέο κανονισμό λειτουργίας των σχολείων. Η εμφάνιση των μαθητών που πρέπει να είναι κόσμια και ευπρεπής, όπως και αυτή των εκπαιδευτικών.
37
Απαγορεύονται και τυπικά πλέον τα κινητά τηλέφωνα, το κάπνισμα και το κάψιμο των σχολικών βιβλίων, σύμφωνα με το νέο κανονισμό λειτουργίας των σχολείων που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα ο υπουργός Εθνικής Παιδείας, Πέτρος Ευθυμίου.
Στον κανονισμό γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην εμφάνιση των μαθητών που πρέπει να είναι κόσμια και ευπρεπείς, αλλά και στις υποχρεώσεις του εκπαιδευτικού.
Καθηγητές και δάσκαλοι οφείλουν να δημιουργούν πρότυπα, να είναι προσεκτικοί στο ύφος της γλώσσας τους, την κοινωνική τους ζωή αλλά και τη διαμόρφωση της εικόνας τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ηχηρή παραίτηση επιφανούς Έλληνα της ομογένειας από τη ΝΔ με αιχμές προς την κυβέρνηση
- Ο Ντιαρά πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 για τη Σενεγάλη (vid)
- Αντιμέτωπο με αποπνικτική ζέστη μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ


