31

«Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα. Αυτή την ελευθερία πρέπει να την προασπίσει η Πολιτεία με τους θεσμούς και τα όργανά της, ώστε ο πολίτης να μην αισθάνεται ανασφάλεια» τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην κατοικία του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα.

Ο κ.Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να καταπολεμήσει ριζικά το φαινόμενο της τρομοκρατίας και να υποστηρίξει εμπράκτως τις οικογένειες των θυμάτων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Φίλιππος Πετσάλνικος, τόνισε ότι η τρομοκρατία αποτελεί την πιο βάναυση παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δοθεί η απάντηση και θα είναι θετικά τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλλεται από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξέφρασε ευχαριστίες για την ευαισθητοποίηση που υπάρχει τόσο σε επίπεδο κοινωνίας όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ