Η συγκράτηση του Ολυμπιακού προϋπολογισμού στόχος του υπουργείου Οικονομίας
Με στόχο να βάλουν σε «τάξη» ορισμένα σημεία του Ολυμπιακού προϋπολογισμού συναντήθηκαν την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν.Χριστοδουλάκης με την πρόεδρο της «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου.
31
Με στόχο να βάλουν σε «τάξη» ορισμένα σημεία του Ολυμπιακού προϋπολογισμού συναντήθηκαν την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν.Χριστοδουλάκης με την πρόεδρο της «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου.
Μετά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα δεν έγιναν δηλώσεις. Πάντως, σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο κ. Χριστοδουλάκης τόσο στις συνεδριάσεις της Διϋπουργικής Επιτροπής όσο και σε κυβερνητικές συσκέψεις, στόχος του υπουργείου Οικονομίας είναι η συγκράτηση των οικονομικών μεγεθών στο πλαίσιο του προϋπολογισμού, που έχει καταρτιστεί πριν από ένα περίπου χρόνο από το κυβερνητικό επιτελείο.
Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ισοσκελισμένος από τα έσοδα που θα έχει από τη ΔΟΕ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τους χορηγούς κλπ.
Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι από κυβερνητικούς κύκλους και ιδιαίτερα από την αντιπολίτευση για αύξηση του Ολυμπιακού προϋπολογισμού και ειδικά με κάποια ορισμένα έργα που ζητά η ΔΟΕ μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής, τα οποία θα επιβαρύνουν το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442