
Στο «κόκκινο» έκλεισε την εβδομάδα το ΧΑΑ – Στις 2.329,51 μονάδες ο γενικός δείκτης
Με πτώση 0,71% έκλεισε τη χρηματιστηριακή εβδομάδα το ΧΑΑ. Ο γενικός δείκτης τερματίσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στις 2.329,51 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών έφθασε μόλις τα 79,6 εκατ. ευρώ.
37
Με πτώση 0,71% έκλεισε τη χρηματιστηριακή εβδομάδα το ΧΑΑ. Ο γενικός δείκτης τερματίσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στις 2.329,51 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών έφθασε μόλις τα 79,6 εκατ. ευρώ.
Στους επιμέρους βασικούς δείκτες ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης έχασε σε ποσοστό 1,16%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,81% και ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης κινήθηκε χαμηλότερα κατά 0,39%.
Στους επιμέρους κλάδους μοναδικός με κέρδη ο Τραπεζικός που έκλεισε ενισχυμένος σε ποσοστό 0,32%. Τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι Κατασκευαστικές εταιρίες με 1,88%, ακολούθησαν οι Ασφάλειες με 1,71% και αμέσως μετά τις μεγαλύτερες απωλειες είχαν τα Είδη Λύσεις Πληροφορικής κατά 1,55%.
Συνολικά 66 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 255 πτωτικά, 39 παρέμειναν σταθερές και σε εβδομαδιαία βάση ο γενικός δείκτης κατέγραψε απώλειες 2,5%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)
- Ουκρανία: Μαίνεται η πολιτική κρίση – Γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο αρχιστράτηγος Σίρσκι
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
