Και ο Λευκός Οίκος ήταν στο στόχαστρο των αεροπειρατών της 11ης Σεπτεμβρίου
Το Λευκό Οίκο είχε στόχο το τέταρτο αεροσκάφος στο οποίο είχε εκδηλωθεί αεροπειρατεία στις 11 Σεπτεμβρίου και συνετρίβη στην Πενσυλβάνια, αποκάλυψε ο συλληφθείς Αμπού Ζουμπάιντα, ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Τον Λευκό Οίκο είχε στόχο το τέταρτο αεροσκάφος στο οποίο είχε εκδηλωθεί αεροπειρατεία στις 11 Σεπτεμβρίου και συνετρίβη στην Πενσυλβάνια, αποκάλυψε ο συλληφθείς Αμπού Ζουμπάιντα, ηγετικό στέλεχος του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές που δεν κατονομάζει, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο αναφέρει ότι ο Αμπού Ζουμπάιντα, που συνελήφθη στο Πακιστάν τον περασμένο Μάρτιο και θεωρείται τρίτος στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα, έδωσε νέες πληροφορίες στους ανακριτές του αποκαλύπτοντας ότι στόχος των αεροπειρατών ήταν και ο Λευκός Οίκος.
Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 19 αεροπειρατές κατέλαβαν τέσσερα αμερικανικά αεροσκάφη -δύο συνετρίβησαν στους «δίδυμους» πύργους, ένα στο Πεντάγωνο και το τέταρτο σε ακατοίκητη έκταση στην Πενσυλβάνια καθώς οι επιβαίνοντες σε αυτό φαίνεται ότι αντιστάθηκαν στους αεροπειρατές.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.