
Χωρίς τελικό αποτέλεσμα η συνάντηση του Δ.Ρέππα με ΟΤΟΕ και Ένωση Ελληνικών Τραπεζών
Ακαρπη απέβη η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Δημήτρη Ρέππα, με τους εκπροσώπους της ΟΤΟΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με θέμα το καθεστώς ασφάλισης των τραπεζοϋπαλλήλων.
43
Ακαρπη απέβη η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Δημήτρη Ρέππα, με τους εκπροσώπους της ΟΤΟΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με θέμα το καθεστώς ασφάλισης των τραπεζοϋπαλλήλων.
Όπως δήλωσε ο κ. Ρέππας, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην οργανωτική διάρθρωση του νέου μοντέλου κοινωνικής ασφάλισης με τη συμμετοχή και των ταμείων των τραπεζοϋπαλλήλων.
Ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι υπάρχει συμφωνία για την ένταξη των τραπεζοϋπαλλήλων στο Ενιαίο Ταμείο Μισθωτών, αλλά παραμένει ανοιχτό το θέμα της επικουρικής σύνταξης που καταβάλλεται σήμερα από τα ειδικά ταμεία και έχει συμπληρωματικό ρόλο.
Η συζήτηση, σύμφωνα με τον κ. Ρέππα, θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με νέα συνάντηση στο υπουργείο Οικονομίας που έχει, όπως είπε, τον κύριο λόγο, καθώς το οικονομικό σκέλος του καθεστώτος ασφάλισης των τραπεζοϋπαλλήλων αφορά τεράστια ποσά.
Στη σημερινή συνάντηση η αντιπροσωπεία των τραπεζοϋπαλλήλων προσήλθε, πάντως, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση σχετικά με το πάγιο αίτημα της ΟΤΟΕ για σύσταση του Ενιαίου Ταμείου Τραπεζοϋπαλλήλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στο έλεος των γεωτρήσεων η Αλάσκα: Νομιμοποιείται ο θάνατος απειλούμενων ειδών για τις πετρελαϊκές
- Ματιέ Κασοβίτς: «Είμαστε όλοι κλέφτες» – Aκυρώνει τους εχθρούς της ΑΙ στο σινεμά, προφητεύει το αύριο
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά την 4η αγωνιστική (pic)
- Η ανθρωπότητα στον κλοιό της πυρηνικής απειλής – Nομπελίστας προειδοποιεί ότι μπορεί να μην υπάρξει αύριο
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


