
Στο «κόκκινο» και πάλι έκλεισε το ΧΑΑ την Πέμπτη – Απώλειες 0,88% για το γενικό δείκτη
Οι ρευστοποιήσεις ήταν για άλλη μία συνεδρίαση το κύριο χαρακτηριστικό του ΧΑΑ το οποίο έκλεισε την Πέμπτη και πάλι με απώλειες της τάξης του 0,88% στις 2.346,20 μονάδες. Οι κλαδικές δείκτες στην πλειονότητά τους σημείωσαν και αυτοί με απώλειες.
25
Οι ρευστοποιήσεις ήταν για άλλη μία συνεδρίαση το κύριο χαρακτηριστικό του ΧΑΑ το οποίο έκλεισε την Πέμπτη και πάλι με απώλειες της τάξης του 0,88% στις 2.346,20 μονάδες. Οι κλαδικές δείκτες στην πλειονότητά τους σημείωσαν και αυτοί με απώλειες.
Ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης είχε τις μεγαλύτερες απώλειες με 1,64%, αυξημένες πιέσεις δέχθηκαν και οι μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης με τον αντίστοιχο δείκτη να υποχωρεί κατά 1,28%, ενώ ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,89%.
Στους επιμέρους κλάδους ο μοναδικός με κέρδη ήταν των Ασφαλειών, ο οποίος ενισχύθηκε κατά 0,58%. Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι κλάδοι των Εκδόσεων με 2,71%, της Κλωστοϋφαντουργίας με 2,66% και του Χονδρικού Εμπορίου με 2,55%.
Περιορισμένες ήσαν οι συναλλαγές και ο τζίρος ανήλθε στα 98,1 εκατ. ευρώ.
Συνολικά, από τις μετοχές που διαπραγματεύθηκαν 51 έκλεισαν με κέρδη, 285 με απώλειες και 22 παρέμειναν σταθερές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο έλεος των γεωτρήσεων η Αλάσκα: Νομιμοποιείται ο θάνατος απειλούμενων ειδών για τις πετρελαϊκές
- Ματιέ Κασοβίτς: «Είμαστε όλοι κλέφτες» – Aκυρώνει τους εχθρούς της ΑΙ στο σινεμά, προφητεύει το αύριο
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά την 4η αγωνιστική (pic)
- Η ανθρωπότητα στον κλοιό της πυρηνικής απειλής – Nομπελίστας προειδοποιεί ότι μπορεί να μην υπάρξει αύριο
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


