
«Ισόβιος» από το 2003 ο αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου
Τον ίδιο αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου ακόμα και όταν αλλάζουν εταιρεία θα μπορούν να έχουν όλοι οι συνδρομητές από τα τέλη του έτους. Επιπλέον, θα επιλέγουν την εταιρεία για την πραγματοποίηση κλήσεων, χωρίς την πληκτρολόγηση του κωδικού.
30
Τον ίδιο αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου ακόμα και όταν αλλάζουν εταιρεία θα μπορούν να έχουν όλοι οι συνδρομητές από τα τέλη του έτους. Επιπλέον, θα επιλέγουν την εταιρεία για την πραγματοποίηση κλήσεων, χωρίς την πληκτρολόγηση του κωδικού.
Σε δημοσίευμα των Νέων της Τρίτης αναφέρεται ότι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοίνωσε ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2003.
Η Φορητότητα Αριθμού επιτρέπει στον συνδρομητή σταθερής τηλεφωνίας να αλλάξει εταιρεία διατηρώντας όμως τον αριθμό. Για παράδειγμα, ένας συνδρομητής του ΟΤΕ θα μπορεί να πραγματοποιεί τις διεθνείς κλήσεις του μέσω κάποιας εταιρείας και τις κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα μέσω άλλης εταιρείας, χωρίς να πληκτρολογεί τον ειδικό αριθμό.
Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, οι δύο νέες υπηρεσίες θα πρέπει να είναι διαθέσιμες στο κοινό το αργότερο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2003 και θεωρούνται βασικός μοχλός ανάπτυξης του ανταγωνισμού στην τηλεπικοινωνιακή αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μύκονος: Στο «Παίδων» αγοράκι 2,5 ετών που έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου
- Νέα Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Αιγάλεω
- «Είναι ένας ατελείωτος πόνος»: Περισσότεροι από 100.000 νεκροί από την έναρξη του εμφύλιου πολέμου στη Μιανμάρ
- Η απάντηση του Πραντίγια για τις φήμες σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Υπό την πίεση του Τραμπ, η Παγκόσμια Τράπεζα εγκαταλείπει τα μέτρα για το κλίμα
- Δίκη για τα Τέμπη: «Δεν χρειαζόταν οι τοποθετήσεις της εισαγγελέως για τη Hellenic Train», είπε ο Ψαρόπουλος

