
Στάση εργασίας του νοσηλευτικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία την Παρασκευή
Αθήνα: Στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. έχει κηρύξει για την Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.
Αθήνα: Στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. έχει κηρύξει για την Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.
Οι εργαζόμενοι ζητούν να γίνουν προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, να τους δοθούν αυξήσεις, καθώς και να συμπεριληφθεί η εργασία τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
health.in.gr
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»

