
Μεγάλος κίνδυνος για την οικονομία των ΗΠΑ μία νέα τρομοκρατική επίθεση
Η μεγαλύτερη απειλή για την οικονομική ανάκαμψη των ΗΠΑ θα ήταν μια νέα τρομοκρατική επίθεση, παρά τους κινδύνους που εξακολουθούν να την απειλούν, υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Κένεθ Νταμ.
37
Οι κίνδυνοι εξακολουθούν να απειλούν την αμερικανική οικονομία, αλλά η μεγαλύτερη απειλή για την οικονομική ανάκαμψη θα ήταν μια νέα τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Κένεθ Νταμ.
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα ήταν μια νέα μεγάλη τρομοκρατική επίθεση, η οποία θα είχε επιπτώσεις στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών» δήλωσε ο Aμερικανός υπουργός σε συνέντευξή του στη Σανγκάη, όπου βρίσκεται για τη συνάντηση της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης.
Σε ομιλία του στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου της Σανγκάης, ο κ. Νταμ δήλωσε ότι η αμερικανική οικονομία εξακολουθεί να βραδυπορεί, εξαιτίας της πλεονάζουσας παραγωγικής δυναμικότητας και ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για επιστροφή της πληθωριστικής απειλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)
- Γιορτή σήμερα 23 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]
- Mπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Στην κορυφή με Χάαλαντ
- Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 0-2: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Βαυαροί
- Η Γερμανία αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» στην άμυνα της Ευρώπης – Παρουσίασε τη στρατιωτική στρατηγική της

