
Ανησυχεί για την πορεία της οικονομίας το EBEA
Ανησυχία για την πορεία της οικονομίας, εξέφρασαν τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), στη διάρκεια συνάντησής τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.
53
Ανησυχία για την πορεία της Οικονομίας, εξέφρασαν τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), στη διάρκεια συνάντησής τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Δρακούλης Φουντουκάκος, οι αντιπρόεδροι Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιάννης Γρανίτσας και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Κουτσίκος πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον κ. Στεφανόπουλο.
Με αφορμή τη συνάντηση, το προεδρείο του ΕΒΕΑ εξήγησε τις απόψεις του αναφορικά με την βελτίωση του κλίματος στην αγορά, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους προβληματισμούς αυτούς και διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της νέας διοίκησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
