
Μικρή πρόοδος σημειώθηκε στις συνομιλίες Ράμσφελντ – Ιβανόφ στη Μόσχα
Δειλά βήματα προόδου σημειώθηκαν στις συνομιλίες του Αμερικανού υπουργού Αμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Ιβανόφ, σχετικά με τη μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων, εν όψει της συνάντησης Μπους - Πούτιν τον ερχόμενο Μάιο.
30
Δειλά βήματα προόδου σημειώθηκαν στις συνομιλίες του Αμερικανού υπουργού Αμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Ιβανόφ, σχετικά με τη μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων, εν όψει της συνάντησης Μπους – Πούτιν τον ερχόμενο Μάιο.
Όπως μετέδωσε το CNN, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αμερικανός υπουργός τόνισε ότι κατά τη γνώμη του υπήρξε κάποια πρόοδος στις συνομιλίες και ξεκαθάρισε ότι την τελική απόφαση θα λάβουν οι Τζορτζ Ο. Μπους και Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη συνάντησή τους στην Αγία Πετρούπολη στις 23 Μαΐου.
Από την πλευρά του, ο Ιβανόφ ανακοίνωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση κυβερνηση παρουσίασε «νέες ιδέες» προκειμένου να ξεπεραστεί το αδιέξο και παρέπεμψε στη συνάντηση των Πούτιν και Μπους στην Αγία Πετρούπολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολυδάς: Έρχεται ζέστη αλλά όχι ακραίος καύσωνας λέει ο μετεωρολόγος
- Duffy: Μεγάλη επιστροφή μετά από 16 χρόνια σιωπής – Διαβάστε ολόκληρη τη σπαρακτική μαρτυρία της
- Νέα Δημοκρατία: «Καρφιά» Κατσανιώτη για Χρυσοχοΐδη – «Παραβατικότητα υπάρχει και εκτός Αττικής»
- Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Κώτσιρα
- Φάλαινα – φυσητήρας εμφανίστηκε στη Χαλκιδική
- Ο Έλον Μασκ προκάλεσε εν γνώσει του ζημιά σε επενδυτές του Τουίτερ λέει δικαστήριο, παρά την αίτηση αναίρεσης

