Μεταθέτουν την απεργία τους οι γιατροί του ΙΚΑ λόγω της επιδημίας μυοκαρδίτιδας
Αθήνα: Τη μετάθεση των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν προγραμματίσει για τις 29 και 30 Απριλίου, αποφάσισαν την Κυριακή οι γιατροί του ΙΚΑ, λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την επιδημίας της ιογενούς λοίμωξης.
Αθήνα: Τη μετάθεση των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν προγραμματίσει για τις 29 και 30 Απριλίου, αποφάσισαν την Κυριακή οι γιατροί του ΙΚΑ, λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την επιδημίας της ιογενούς λοίμωξης.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ), οι γιατροί του Ιδρύματος θα απεργήσουν στις 16 και 17 Μαίου, εάν μέχρι τότε οι αρμόδιοι δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους.
Εν τω μεταξύ, κανονικά λειτουργούν τη Δευτέρα 29/4/02 οι βρεφονηπιακοί παιδικοί σταθμοί και τα φροντιστήρια σε όλη τη χώρα, μετά τη λήξη των προληπτικών μέτρων που ελήθφησαν την περασμένη εβδομάδα για την αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας.
Ωστόσο, οι υγειονομικές αρχές και τα νοσοκομεία παραμένουν σε ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα κρούσματα. Το υπουργείο Υγείας συνιστά σχολαστική τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
- Το μυστικό πίσω από ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια κρύβεται σε ένα μικρό ισπανικό μπαρ
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- Δύο συλλήψεις για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα στην Αττική – Αναζητείται 27χρονος
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Πειραιάς: Αυξημένη η επιβατική κίνηση – Πάνω από 100 αναχωρήσεις πλοίων
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442