Ανοιχτές, αλλά χωρίς διατραπεζικές συναλλαγές, οι τράπεζες την 1η Μαΐου
Ανοιχτές θα είναι οι τράπεζες την 1η Μαΐου, αλλά καθώς το πανευρωπαϊκό διατραπεζικό σύστημα Target δεν θα λειτουργεί, λόγω ειδικής αργίας, δεν θα είναι δυνατό να πραγματοποιούνται μεταφορές χρημάτων εντός της χώρας και διασυνοριακά.
53
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές στις τράπεζες την 1η Μαϊου, εκτός της μεταφοράς χρημάτων εντός της χώρας και διασυνοριακά. Αν και οι τράπεζες θα λειτουργούν, η πρωτομαγιά είναι ημέρα αργίας για το πανευρωπαϊκό διατραπεζικό σύστημα Target, που διευκολύνει τέτοιου είδους εργασίες.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, οι λογιστικές εγγραφές συναλλαγών της 1ης Μαΐου θα λογιστικοποιηθούν την επομένη.
Επίσης, η εμφάνιση επιταγής στην τράπεζα, στην οποία τηρείται ο λογαριασμός, θα διεκπεραιώνεται χωρίς πρόβλημα, επειδή ο έλεγχος γίνεται από το εσωτερικό σύστημα της τράπεζας. Όσον αφορά στην αγορά επιταγής άλλης τράπεζας, θα αντιμετωπίζεται κατά περίπτωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
- Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών ενταφιάζεται για μια ακόμη φορά – Εκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Υποκλοπές: Προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προαναγγέλλει ο Κεσσές – «Δυστοπία η απόφαση του Αρείου Πάγου»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442