
Συμφωνία διασύνδεσης με την Ecophone Hellas υπέγραψε ο ΟΤΕ
Συμφωνία διασύνδεσης υπεγράφη μεταξύ του ΟΤΕ και της εταιρείας Ecophone Hellas, η οποία έχει λάβει ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών φωνητικής τηλεφωνίας και κωδικό επιλογής φορέα από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
27
Με την εταιρεία Ecophone Hellas, η οποία έχει λάβει ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών φωνητικής τηλεφωνίας και κωδικό επιλογής φορέα από την ΕΕΤΤ, υπέγραψε συμφωνία διασύνδεσης ο ΟΤΕ.
Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του Λευτέρη Αντωνακόπουλου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ και του Π.Αραγιά, διευθύνοντος συμβούλου της Ecophone. Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία που υπογράφεται από το νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ.
Η σύμβαση προβλέπει τη διασύνδεση του δικτύου της Ecophone με το δίκτυο του ΟΤΕ στην Αθήνα και θα υλοποιηθεί σε τέσσερις μήνες από την υπογραφή της. Και σε αυτή την περίπτωση, η συμφωνία υπεγράφη με βάση το ισχύον σήμερα Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης.
Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση του ο ΟΤΕ, έχοντας ήδη υπογράψει συμφωνίες διασύνδεσης με 12 τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, τις οποίες αντιμετωπίζει ως πελάτες, συνεχίζει να παρέχει κάθε διευκόλυνση προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της απελευθέρωσης της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών.
ΑΠΕ
- Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Το να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας είναι σπουδαίο»
- ΗΠΑ: Υποψίες ρωσικής εμπλοκής σε ιρανικές επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων της CIA στη Μέση Ανατολή
- Τέλος από τον Ηρακλή Μπασινάς κι Αμανατίδης: Αναλαμβάνει νέος αθλητικός διευθυντής.
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κάλυμνο
- Πώς οι «Fininfluencers» επηρεάζουν τους επενδυτές
- Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΕΟΚ ο Γιάννης Μπουρούσης


