
Σύσκεψη για τα προβλήματα του ΧΑΑ συγκαλεί τη Δευτέρα ο Ν.Χριστοδουλάκης
Σύσκεψη όλων των παραγόντων της χρηματιστηριακής αγοράς συγκαλεί τη Δευτέρα το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να αναλυθούν σε βάθος τα προβλήματα που ταλανίζουν το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ.
25
Σύσκεψη όλων των παραγόντων της χρηματιστηριακής αγοράς συγκαλεί τη Δευτέρα το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να αναλυθούν σε βάθος τα προβλήματα που ταλανίζουν το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ), ώστε στη συνέχεια να αναζητηθούν λύσεις.
Στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων της σύσκεψης κατατάσσονται οι θεσμοί του κεντρικού αντισυμβαλλόμενου, που αναμένεται να ενεργοποιηθεί εντός του 2002, αλλά και της εταιρικής διακυβέρνησης, ο οποίος εκτιμάται ότι θα τεθεί σε λειτουργία από τον Μάιο. Παράλληλα, επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα των διεθνών λογιστικών προτύπων.
Πέραν του Ν.Χριστοδουλάκη, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γ.Ζανιάς και οι πρόεδροι του ΧΑΑ, Π.Αλεξάκης, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Στ. Θωμαδάκης, του ΣΜΕΧΑ, Π. Βοϊλής και της Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών, Χ.Σπανός.
Στη σύσκεψη, που θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι, θα δώσουν επίσης το «παρών» ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, Χ.Γκόρτσος και εκπρόσωποι του ΣΕΙΣΕΤ και της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών Χρηματιστηρίου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα



